Rostit de conill amb trompetes

Aqueta recepte la vaig treure d un llibre que es diu la cuina de bolets de l´avia lu que jo he variat, las trompetes per bolets variats y no he posat la farigola he posat una fulla de llaurer.
INGRDIENS
8 talls de conill
200gr de trompetes de la mort
2 tumáquets
2 sebas
1 all
1 gotet de brandi
1/2 de brou
1branqueta de farigola o una fulla de llaure
PER A LA PICADA
1 all
almetlles
pinyons
pa torrat
julivert
Preparació
1 Saleu els talls de conill i coeu-los en una cossola amb una mica de llard.Afegiu-hi els tumáquets i las sebes senseres i uns quants grans d´alls i deixeu-ho a foc lent.
2 Passat uns minuts,tireu-hi un rajoli de brandi i deixeu-ho coure fins que el conill comenci a ser daurat.
3 Mentre feu el conill podeu començar a preparar la picada.Poseu en un morter els grans d´all,les ametlles,els pinyons,una mica de pa torrat,el julivert i la sal, ipiqueu-ho tot.
4 A continuació´,agafeu els tomàquets,la ceba i els alls de la cassola i tritureu-ho tot junt.Un cop triturats torneu a fegir-los a la cassola juntremt amb la picada i una branqueta de farigola.

5 Per ú´ltim afegiu les trompetes i cobriu-ho tot amb el brou.Deixeu-ho coure a foc lent fins que els bolets siguin cuits.

Comentarios

  1. El conill guisat és boníssim, a casa ens agrada molt. Té una pinta fantàstica i el suquet... Per anar a buscar la cullera ara marix!
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Voy a por un cubierto y empiezo a comer ya mismo!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario